top of page

Mantra Magic

Portal Queen.png

Allow the emotions to flow through you

Emoties zijn informatie dragers.

Het is energie die door ons heen stroomt.

Ze duren maximaal 90 seconden wanneer ze door ons heen stromen, uiteraard kunnen de emotionele golven elkaar snel opvolgen wanneer we iets heftig meemaken.

Als kind leren we om met emoties om te gaan. Wanneer we dat leren door de emotie weg te duwen, dan komt de energie vast te zitten. Het is dan aan ons (vaak als volwassene) om te leren hoe we emoties door ons heen laten stromen, zodat ze ons informatie kunnen brengen die we nodig hebben en de sensatie ons lichaam terug verlaat.

Hieronder deel ik met jou drie eenvoudige en tegelijk krachtige tools uit Kundalini Yoga om emoties door ons heen te laten stromen.

Laat dit jouw veilige haven zijn om te ontdekken hoe de energie door je heen mag stromen. 

❥ Download hier de kaart met emoties en behoeften. 

Ademhaling 

Met deze eenvoudige ademhaling breng je emoties in balans. Je koppelt jezelf los van de gedachten en beelden uit het verleden. Zo kom je niet vast te zitten in 'the emotional sequence' en open je jezelf voor nieuwe perspectieven.

Je kan deze ademhaling doen voor 3 minuten of zo lang je het nodig hebt (5, 7, 11, 22, 31...).

Mantra

Mijn persoonlijke favoriet om (heftige) emoties door me heen te laten stromen zonder dat ik vast kom te zitten in 'the emotional sequence' is: mantra!

Hoe dat werkt ontdek & ervaar je zelf in deze video.

De mantra die ik in deze video gebruik is Rogan Tay van White Sun.

Meditatie

In meditatie ontstaat een afstand tussen onze gedachten en onze emoties. In die afstand kunnen de emoties door ons heen stromen, we houden ze niet langer vast met onze gedachten.

Deze meditatie is erop gericht om oude emoties en stress los te laten (= door ons heen te laten stromen). 

bottom of page