top of page

The Answers to your Questions:

Wat is Kundalini yoga & meditatie?

In Kundalini yoga combineren we beweging met ademhaling, mantra (energetische chanting) en mudra's (positie van je handen en vingers) met de intentie om onze levensenergie vrijuit te laten stromen. De dieper liggende intentie van deze yoga vorm? Je bewustzijn verhogen & de kundalini energie activeren op een natuurlijke manier.

 

Elk mens heeft een uniek talent en een krachtige missie (= your Soul Mission). Het enige wat je nodig hebt om die in de wereld te zetten is jouw levensenergie (=kundalini energie). Met kundalini yoga & meditatie activeer je die energie en laat je ze vrijuit stromen.


Zie het zo: een lamp heeft het doel om te schijnen, maar zonder elektriciteit schijnt ze niet. Zo heeft jouw Soul ook levensenergie nodig om door te komen & te schijnen. Kundalini yoga activeert jouw levensenergie (= de elektriciteit) zodat jij voluit je ding kan doen (=schijnen). 

40 dagen Meditatie -why?

We hebben 40 dagen nodig om een gewoonte te veranderen of iets nieuw aan te leren. Tijdens deze meditation journey veranderen we dus de 'gewoonte' van een bepaald energiepatroon (lees als: de activatie van jouw Femme Power) in ons leven. 

Deze meditatie doen we samen in groep en dat is krachtig. Wanneer je dus voelt dat het even wat minder gaat, dan is er de energie van de groep die jou ondersteunt en waar je op kan in tunen. Zie het als een flow van energie -groter dan jezelf, die jou meeneemt op deze unieke reis naar de next awesome version of yourself. 

Hoeveel tijd maak ik hiervoor vrij?

De spiritual morning set duurt 15' 

De meditatie duurt 11'

De live meditaties + mystical teachings duren ongeveer 45'

 

Kan je niet live deelnemen? Alles wordt opgenomen en is beschikbaar op de Member Page.

Je hebt toegang tot alle video's & much more magic tot 31.12.22

Tot wanneer kan ik instappen?

Je kan instappen tot en met 9 oktober 2022 ⎮ 11u, nadien sluiten de deuren. 

We starten samen op maandag 10.10 om 20u met de eerste Meditatie.

Kan je op 10.10 er niet live bij zijn? Dan kan je uiteraard ook de eerste sessie herbekijken en start je wat later. You'll still receive the magic.

Heb ik ervaring/voorkennis nodig?

Neen, helemaal niet. Je ontvangt een stap voor stap begeleiding. Dus ook als dit je eerste keer is dat je zou mediteren kan je deelnemen.

De meditatie duurt 11 minuten, ze is eenvoudig & krachtig.

Kundalini meditatie is een eeuwenoude technologie die direct werkt op ons energieveld, voorbij onze mind.

 

All you need to do is show up & trust the magic of this universe.

Wat zijn de Cosmic Power Days? 

Dat zijn dagen waarop de energie in de Kosmos extra geladen zijn. Er is veel energie beschikbaar die we kunnen gebruiken voor onze persoonlijke groei.

Cosmic Power Days zijn de nieuwe en volle maan; eclips perioden; Spring Equinox, Summer Solstice, Autumn Exquinox & Winter Solstice.

 

Tijdens deze Meditation Club ontvangen we de energie van een eclips periode en de power days 10.10 en 11.11. Yes -dit is een heerlijke flow van energie die je voor jouw Elevated Self kan inzetten. ​​

Heb je nog een vraag? Mail me. Het antwoord is al onderweg.

Moet ik 40 dagen mediteren om een effect te hebben?

Neen. Van 1 keer mediteren heb je al effect. Echt.

Dus voel vooral, als je enkel wil mediteren tijdens de live momenten (op dinsdag, donderdag en zondag) -totally fine. You will have a good experience. You do you.

De bonus van 40 dagen mediteren is dit: In onze samenleving leren we zoeken naar 'quick fixes', een snelle hit van dopamine en een blissful gevoel voor even. Het gevolg daarvan is dat we leeg achterblijven na die ene ervaring -na die quick fix, waardoor we meer willen. Zo jagen we in het leven ervaringen na die ons een snelle vervulling zouden brengen -en ons in realiteit achter laten met een leger gevoel.

Wanneer je voor 40 dagen dezelfde meditatie doet, doorbreek je ook dat patroon van quick fixes. Je ontdekt wat het is om op te dagen voor jezelf en de meditatie, ook op dagen waarop je goesting ver te zoeken is. Deze ervaring brengt iets uniek, het brengt een diepe vervulling en nieuwe ervaring van je Self.

Mis je een dag? Geen probleem, pak de volgende dag terug op. Wees mild voor jezelf in dit proces.

bottom of page