top of page

LOVE FROM THE TRIBE

De Meditation Club is ondertussen al aan haar zesde editie hield de ruimte voor meer dan 150 mensen hun unieke healing journey. 

Hieronder lees je enkele ervaringen die ze me spontaan doorstuurden.

"Hey Lies, wou je even mijn ervaring sturen van de meditation club. De naam ‘the road to prosperity’ voelt heel juist voor mij. Na de eerste week kreeg ik een telefoontje van mijn vorige werkgever met een heel mooi aanbod waar ik op ingegaan ben. Een job waar ik mezelf meer zal kunnen ontplooien en ook meer tijd zal kunnen doorbrengen met mijn gezin.

 

Die 2 zaken voelen echt als true prosperity voor mij. Het werkt echt.

 

De meditatie (zowel ’s morgens als ’s avonds) voelt zo goed en als thuiskomen bij mezelf. Ik kijk uit naar die momenten voor mezelf. Sta steviger in mijn schoenen. Minder snel mee in de energie van anderen of me toch sneller bewust van. Dankjewel voor jouw fantastische werk!"

- Eva

"Dank u Lies om ons te laten groeien buiten onze grenzen, over onze verwachtingen en binnen onze ziel." 

- Anna

Woman_p9.png

Dit is hun ervaring

-laat het jou inspireren 

maar weet

experience it yourself

& it is forever yours.

De impact van de meditation journey gaat ver voorbij deze 40 dagen -het is een life changing experience

& die reis, start bij jezelf.

"Hey Lies, ik wil je graag bedanken voor de meditatie journey en de alignment waarmee je deze brengt.

 

Er is dit jaar ongelofelijk veel in mezelf in beweging, die door de meditatie van het omgevingsruis gescheiden wordt. Ik heb heel vroeg in mijn kindertijd een deuk in mijn basisvertrouwen gekregen en leefde jaren vanuit de veiligheid van mijn hoofd.

 

Nu leer ik weer in mijn lichaam komen. Na de meditatie deze week heb ik gehuild van geluk omdat ik mezelf op een dieper en lijfelijke niveau terugvond. Jaren heb ik mijn vrouwelijkheid als een last en bedreiging gedragen en na 1 week meditatie voelde ik een goddelijke vrouwelijke energie in mij opstaan. Ik ben klaar om mezelf tegen te komen in het licht en de duisternis en dat is het mooiste geschenk dat ik in jaren van iemand kreeg!"

- Kristina

bottom of page